Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. Kiljavan opisto on Palkansaajien koulutussäätiön ylläpitämä kansanopisto, jolla on toimipisteet Nurmijärvellä ja Tampereella (Voionmaan koulutuskeskus).

Voionmaalla voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, monimediatoimittajan työtä ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä, kestävän yhteiskunnan kysymyksiä sekä yhteiskunnallisia aineita Tampereen keskustassa. Opit akateemisia opiskelutaitoja ja löydät suunnan jatkoon.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Katso lisätiedot kunkin koulutuksen omalta sivulta ja täytä hakemus. Jos olet kiinnostunut vuoden 2024 koulutuksista, jätä tietosi sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Koulutuksemme:

UUTTA! RAP-MUSIIKKILINJA 8.1.2024-31.5.2024

Lue lisää!

3 kuukautta sitten

Voionmaan koulutuskeskus
Tavoita unelmasi Voionmaalla! Opiskele elokuva-alaa, monimediatoimittajan työtä, valokuvausta, kasvatustiedettä, näyttelemistä tai psykologiaa. Hae peruutuspaikkoja nyt – ota askel kohti unohtumatonta opiskeluvuotta Tampereen sydämessä! Tämä voi olla elämäsi paras päätös! #voitsi #voionmaa #opiskelupaikka #haenyt #opiskelutampereella #opiskelu #kansanopisto #haeperuutuspaikkoja  #voitsiisus ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa