Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. Kiljavan opisto on Palkansaajien koulutussäätiön ylläpitämä kansanopisto, jolla on toimipisteet Nurmijärvellä ja Tampereella (Voionmaan koulutuskeskus).

Voionmaalla voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, monimediatoimittajan työtä ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä, kestävän yhteiskunnan kysymyksiä sekä yhteiskunnallisia aineita Tampereen keskustassa. Opit akateemisia opiskelutaitoja ja löydät suunnan jatkoon.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Haku elokuussa alkaviin koulutuksiin on alkanut. 

Katso lisätiedot kunkin koulutuksen omalta sivulta ja hae mukaan!

Koulutuksemme:

4 päivää sitten

Voionmaan koulutuskeskus
Tampere on loistava opiskelukaupunki esimerkiksi siitä syystä, että keskustan hulinasta pääsee lähiluontoon kätevästi ratikalla! Kasvatustieteen ja kestävä yhteiskunta linjojen opiskelijat ja opettajat viettivät tänään virkistävän retkipäivän Hervantajärven luonnonsuojelualueella 🌿 #voitsi #voionmaankoulutuskeskus #kasvatustiede #kestäväyhteiskunta #yhdessä ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa

Löydä oikea ovi!

Vuoden 2023 mainosvideomme