Kansanopisto Tampereella

Voionmaan koulutuskeskuksella voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, monimediatoimittajan työtä ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä sekä yhteiskunnallisia aineita Tampereen keskustassa. Opit akateemisia opiskelutaitoja ja löydät suunnan jatkoon.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Haku on käynnissä, lue lisätietoja kunkin koulutuksen omalta sivulta ja täytä hakemus. Koulutukset löytyvät alla olevasta listauksesta tai ”koulutustarjonta” -valikosta.

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. 

Koulutuksemme

UUTTA! Steinerpedagogiikan opintoja.

Lue lisää!

2 viikkoa sitten

Voionmaan koulutuskeskus
Tänään näimme Elokuvateatteri Niagaran isolta valkokankaalta uskomattoman upeita, koskettavia, hauskoja ja myös karmeita lyhytelokuvia! Vuoronsa saivat siis av-ammattilinjan ja ETV:n lopputöiden esitykset. Illalla ETV:n lyhytelokuvien parhaat tekijät ja näyttelijät saivat palkintonsa ruusugaalassa, kun Film Tampereen tuomari Fanny Heinonen jakoi palkinnot. Ja voi jumalaare millaisia suorituksia näimme ja myös palkittiin!Kiitos ja kumarrus kaikille muun muassa ohjaajista näyttelijöihin, maskeeraukseen ja tuotantoon!Voitsi kiittää ❤️#filmtampere #tampere #elokuvateatteriniagara #näyttelijälinja #etv #gaala #voitsi #voitsiisus ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa

Tee siirtosi!

Vuoden 2024 mainosvideomme