Yrityksille ja yhteisöille

Voionmaan koulutuskeskus on valtionavun alainen vapaan sivistystyön oppilaitos, joka tarjoaa normaalien kansanopistolinjojen lisäksi myös lyhytkestoista koulutusta omalla osaamisalueellaan yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Tämän lisäksi Voionmaa vuokraa tilojaan erilaisiin tilaisuuksiin. Koulutuskeskus tekee myös tilauksesta erilaisia kuvaus- ja viestintätöitä.

Viestintäkurssit

Voionmaan koulutuskeskuksessa järjestetään kursseja, joiden tarkoituksena on kehittää eri aloilla toimivien ihmisten viestintätaitoja eri tavoin. Kurssit kattavat koko viestinnän kirjon esiintymistaidon kartuttamisesta, kuvalliseen ja kirjalliseen viestintään ja sosiaaliseen mediaan. Lue lisää.

Tilavuokraus

Voionmaan koulutuskeskuksen monipuolisia tiloja vuokrataan esimerkiksi kokous- ja seminaaritilaisuuksien sekä kesäkurssien ja asiakkaan omien koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Tilaustyöt

Voionmaan koulutuskeskus tekee yrityksille ja yhteisölle tilauksesta esimerkiksi internet-sivuja, esitteitä, esittelyvideoita, valokuvausta ja muita opiston osaamisalueeseen kuuluvia töitä.