Pysäköinti

TietoPinni-rakennuksen eteen ajetaan Ratapihankadun kautta (navigaattoriin Ratapihankatu 56). Kampuksen pysäköintimahdollisuudet ovat rajalliset. Alueella on muutamia kahden tunnin kiekkopaikkoja, joita on Atalpan (Ratapihankatu 55) ja Pinni B:n (Kanslerinrinne 1) edustalla.

Suositeltavaa on pysäköidä Tampereen maksullisiin pysäköintitaloihin, joista lähimmät ovat P-Tampere-talo (Åkerlundinkatu 4, n. 350 m) ja P-Tullintori (Åkerlundinkatu/Itsenäisyydenkatu, n. 500 m) sekä lähin maksullinen pysäköintipaikka löytyy Sairaalakadulta (n. 600 m).

Julkinen liikenne

Tampereelle on hyvät junayhteydet monelta suunnalta. Rautatieasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kampukselta.

Junien aikatauluja ja hintoja voi katsoa osoitteesta www.vr.fi.

Tampereen linja-autoasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kampukselta. Useita pitkän matkan linjoja kulkee kampuksen ohi.

Bussiliikenteen aikatauluja voi katsoa osoitteesta www.matkahuolto.fi tai www.onnibus.com.

Kampukselta on lyhyt matka keskustaan, mutta kampuksen ohitse kulkee myös kaupungin sisäinen bussiliikenne. Sopivan linjan ja pysäkin löytämiseen voit käyttää Tampereen reittiopasta: https://reittiopas.tampere.fi/