Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaalla voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, monimediatoimittajan työtä ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä sekä yhteiskunnallisia aineita Tampereen keskustassa. Opit akateemisia opiskelutaitoja ja löydät suunnan jatkoon.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Haku on käynnissä, lue lisätietoja kunkin koulutuksen omalta sivulta ja täytä hakemus. Koulutukset löytyvät alla olevasta listauksesta tai ”koulutustarjonta” -valikosta.

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. 

Koulutuksemme

UUTTA! Steinerpedagogiikan opintoja.

Lue lisää!

9 tuntia sitten

Voionmaan koulutuskeskus
Hae yhteiskunnalliselle linjalle Tampereelle lukuvuodeksi 14.8.2024–30.5.2025! ⚖ Yhteiskunnallisella linjalla tarkastellaan muun muassa yhteiskunnallisen eriarvoisuuden syitä ja ilmenemismuotoja sekä keinoja tasa-arvon edistämiseksi. Koulutuksessa perehdytään ekologisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin ja kansalaisvaikuttamiseen sekä pohditaan kestävän ja yhdenvertaisemman tulevaisuuden edellytyksiä. Lisäksi tutuiksi tulevat politiikan tutkimuksen ja kansainvälisen politiikan käsitteet ja teoriat. 📜 Voitsilla olet osa monialaista opiskelijoiden ja opettajien yhteisöä, jossa voit opiskelun lisäksi viettää ikimuistoisen kansanopistovuoden omalla tavallasi. Yliopistokampuksella Tampereen sydämessä tarjoamme opiskelijaelämällesi tukikohdan, jossa meillä on aikaa sinulle. Lue opintojen sisällöstä tarkemmin verkkosivuiltamme, ja hae Voitsille opiskelemaan! 👇 www.voio.fi/koulutustarjonta/yhteiskunnallinen-2/ ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa

Löydä oikea ovi!

Vuoden 2023 mainosvideomme