Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. Kiljavan opisto on Palkansaajien koulutussäätiön ylläpitämä kansanopisto, jolla on toimipisteet Nurmijärvellä ja Tampereella (Voionmaan koulutuskeskus).

Voionmaalla voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, journalismia ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä, yhteiskuntatieteitä ja ympäristövaikuttamista Tampereen keskustassa.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Haku syksyllä alkaviin koulutuksiin on käynnissä ja opiskelupaikkoja on vielä hyvin vapaana! Voit aloittaa opinnot joustavasti syksyn aikana.  

Katso lisätiedot kunkin koulutuksen omalta sivulta, jolta löydät myös linkin hakulomakkeelle.

Koulutuksemme:

2 päivää sitten

Voionmaan koulutuskeskus
Voionmaan koulutuskeskuksessa oli eilen vierailemassa opoja Tampereen aluen lukioista. Opot tutustuivat Voitsin koulutuksiin ja toimintaan. Kuvassa opoille esitellään koulun äänitysstudiota, joka herättikin paljon mielenkiintoa! 🎙#voionmaa #voitsi #voionmaankoulutuskeskus ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa

Varautuminen koronavirukseen 

Kulku tiloihimme tapahtuu henkilökohtaisella kulkukortilla. Noudatamme porrastusta opintoryhmien opetus- ja ruokailuaikatauluissa ja vältämme isojen ryhmien kokoontumisia. Tarvittaessa siirrymme lyhyellä varoitusajalla etäopetukseen. Tiedotamme opiskelijoillemme muutoksista suoraan.

Kriisi poikki ja Voitsi väliin!

Vuoden 2022 mainosvideomme