Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella. Kiljavan opisto on Palkansaajien koulutussäätiön ylläpitämä kansanopisto, jolla on toimipisteet Nurmijärvellä ja Tampereella (Voionmaan koulutuskeskus).

Voionmaalla voit opiskella mm. elokuva-alaa ja näyttelijäntyötä, journalismia ja valokuvausta, kasvatustieteitä, psykologiaa, tilastotiedettä ja kestävän yhteiskunnan kysymyksiä Tampereen keskustassa.

Vietä tehokas kansanopistovuosi opiskellen sinua kiinnostavia aineita keskellä Tamperetta. Kansanopistovuosi voi olla elämäsi paras vuosi. 

Haku syksyllä alkaviin koulutuksiin aukeaa maaliskuussa. 

Katso lisätiedot kunkin koulutuksen omalta sivulta ja jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä, kun haku aukeaa.

Koulutuksemme:

2 viikkoa sitten

Voionmaan koulutuskeskus
ETV toteutti viime viikolla näyttelijälinjan kanssa draamakohtauksen studiolavasteessa. Lisää kontrastia! ... Lue lisääSee Less
Näytä Facebookissa

Varautuminen koronavirukseen 

Kulku tiloihimme tapahtuu henkilökohtaisella kulkukortilla. Noudatamme porrastusta opintoryhmien opetus- ja ruokailuaikatauluissa ja vältämme isojen ryhmien kokoontumisia. Tarvittaessa siirrymme lyhyellä varoitusajalla etäopetukseen. Tiedotamme opiskelijoillemme muutoksista suoraan.

Kriisi poikki ja Voitsi väliin!

Vuoden 2022 mainosvideomme