Ympäristövaikuttajakoulutuksen vastaava opettaja

Kiljavan opisto on Palkansaajien koulutussäätiön ylläpitämä kansanopisto, jolla on toimipisteet Nurmijärvellä ja Tampereella. Voionmaan koulutuskeskus on osa Kiljavan opistoa ja sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä TietoPinni-rakennuksessa yliopiston Keskustakampuksella.

Aloitamme uutena kansanopistolinjana ympäristövaikuttajakoulutuksen elokuussa 2022. Haemme palvelukseemme koulutuslinjan vastaavaa opettajaa.

Haemme ympäristöasioiden asiantuntijaa, jolla on laaja tietopohja ympäristöongelmista, syistä, seurauksista ja muista yhtymäkohdista. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opettajakokemusta. Myös muu koulutus on mahdollinen, mikäli se antaa vastaavat tiedot. Kansanopistolinja antaa mahdollisuuden räätälöidä koulutusta oman osaamisen mukaiseksi.

Vastaava opettaja suunnittelee ja organisoi 38 viikkoa kestävän koulutuslinjan opetuksen. Oppilaitos on vuosityöajassa. Opettajan työaika on 1612 tuntia, josta omaa opetusta on n. 800 tuntia.

Edellytämme hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kykyä tulla toimeen nuorten kanssa. Lisäksi työssä vaaditaan riittävät tietotekniset valmiudet ja verkko-oppimisympäristöjen käyttökokemusta.

Opettajan pedagoginen pätevyys ja järjestötyö katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, hyvät työsuhde-edut, kattavan työterveyshuollon ja nykyaikaiset työtilat Tampereen keskustassa.

Työssä noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Liitä palkkatoivomus mukaan hakemukseen. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kk koeaika.

Lähetä hakemus sekä cv osoitteeseen ari-pekka.lunden@kio.fi, yhtenä tiedostona viimeistään 18.3.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut viikolla 12.

Mahdolliset puhelintiedustelut keskiviikkona 2.3.2022. klo 9-15, rehtori Ari-Pekka Lundén 050 518 4180.

Katso koulutuslinjan kuvausteksti täältä.